Soittoprojekti

Markkina- ja asiakastutkimukset

Soittoprojekti


Soittoprojektilla lämpimiä liidejä nopeasti
Soittoprojekti-tuotteemme on nopea ja kustannustehokas tapa asiakashankintaan. Soittoprojektina voidaan toteuttaa esimerkiksi asiakastutkimus, markkinaselvitys tai kutsua asiakkaita tapahtumiin. Teemme Soittoprojektissa viisi hyvin suunniteltua kysymystä, joiden muoto voi vaihdella monivalinnoista vapaisiin vastauksiin. Pystymme kysymksillä hakemaan oikeasti lämpimiä liidejä myyntinne tueksi. Soittoprojekti sopii niin startupeille kuin isoille yrityksille.

Veloitamme Soittoprojektissa 12 euroa + ALV/puhelu, jossa olemme saaneet vastaukset kaikkiin esitettyihin kysymyksiin. Projektin läpimenoaika on keskimäärin kymmenen arkipäivää.

Ota yhteyttä


Tehdään kylmät soitot lämpimiksi!
Vastaamme yhteydenottoosi aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

KARI VOUTILA

KARI VOUTILA
hallituksen puheenjohtaja
+358 (0)400 671 479 I kari@probookers.fi
SAMULI VOUTILA

SAMULI VOUTILA
toimitusjohtaja
+358 (0)50 550 2690 I samuli@probookers.fi

Referenssit

Kiho

"ProBookers on buukannut tapaamisia Kiholle. Olemme päässeet hyvin sisälle ovista, jotka eivät aiemmin ole meille auenneet. Teetimme ProBookersilla  myös koko asiakaskuntaa koskevan asiakastutkimuksen, josta saimme arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi ja lämpimiä liidejä myyntiimme", Antti Koponen, toimitusjohtaja Kiho Mastecom Oy.

Paju Consulting Oy

"Probookers toteutti Pajulle markkinaselvityksen liittyen IT-alan kasvun ja kannattavuuden haasteisiin. Yhteistyö Probookersin kanssa oli erittäin tuloksekasta ja tehokasta. Probookers auttoi muokkaamaan selvityksen kysymyksistä selkeitä ja vastaajille nopeita vastata. Paju sai markkinaselvityksen tuloksena lisää asiakasymmärrystä, jonka pohjalta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Suosittelemme Probookersia lämpimästi!

 

Jenni Rissanen, toimitusjohtaja, Paju Consulting"