Buukkaus

Buukkauspalvelulla vauhtia uusasiakashankintaan

Buukkauspalvelu


Hyvän asiakastapaamisen resepti koostuu kolmesta asiasta. Onnistunut buukkaus alkaa hyvin määritellystä kohderymästä, johon meillä on tehokkaat työkalut käytössämme. Toiseksi pitää olla hyvin rakennettu tarina, jolla saamme asiakkaan kiinnostumaan heti keskustelun alussa. Hyvä tapaaminen perustuu kuitenkin ensisijaisesti asiakkaan tarpeeseen ja sen selvittäminen on meidän ydinosaamistamme. Saat raportin tehdyistä soitoista ja näet myös syyt miksi asiakkaat eivät ole halunneet tapaamista.

Veloitamme Buukkauksista 120 euroa + ALV/sovittu tapaaminen. Jos tapaaminen peruuntuu asiakkaasta johtuvasta syystä, sovimme 30 päivän sisällä korvaavan tapaamisen tai hyvitämme jo laskutetun tapaamisen.

 

Ota yhteyttä


Tehdään kylmät soitot lämpimiksi!
Vastaamme yhteydenottoosi aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

KARI VOUTILA

KARI VOUTILA
hallituksen puheenjohtaja
+358 (0)400 671 479 I kari@probookers.fi
SAMULI VOUTILA

SAMULI VOUTILA
toimitusjohtaja
+358 (0)50 550 2690 I samuli@probookers.fi

Referenssit

Kiho

"ProBookers on buukannut tapaamisia Kiholle. Olemme päässeet hyvin sisälle ovista, jotka eivät aiemmin ole meille auenneet. Teetimme ProBookersilla  myös koko asiakaskuntaa koskevan asiakastutkimuksen, josta saimme arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi ja lämpimiä liidejä myyntiimme", Antti Koponen, toimitusjohtaja Kiho Mastecom Oy.

Paju Consulting Oy

"Probookers toteutti Pajulle markkinaselvityksen liittyen IT-alan kasvun ja kannattavuuden haasteisiin. Yhteistyö Probookersin kanssa oli erittäin tuloksekasta ja tehokasta. Probookers auttoi muokkaamaan selvityksen kysymyksistä selkeitä ja vastaajille nopeita vastata. Paju sai markkinaselvityksen tuloksena lisää asiakasymmärrystä, jonka pohjalta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Suosittelemme Probookersia lämpimästi!

 

Jenni Rissanen, toimitusjohtaja, Paju Consulting"